Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Ο υπολογιστής σας λειτουργεί αργά ή έχει διάφορα προβλήματα; Οι τεχνικοί μας σας παρέχουν Υποστήριξη σε όλες τις συσκευές εξ αποστάσεως.

Βελτιστοποίηση
Υπολογιστή

Με την πάροδο του χρόνου ο υπολογιστής σας θα αρχίσει να λειτουργεί πιο αργά καθώς εγκαθιστάτε όλο και περισσότερο λογισμικό με τα χρόνια. Ο καλύτερος τρόπος για να επαναφέρετε την ταχύτητα του υπολογιστή σας είναι να κάνετε μια μη αυτόματη ρύθμιση όπου αφαιρούμε τα ανεπιθύμητα προγράμματα, βελτιστοποιούμε τα στοιχεία εκκίνησης και καθαρίζουμε τα αρχεία που δεν χρειάζεστε στον σκληρό σας δίσκο. Σας διδάσκουμε επίσης πώς να συντηρείτε τον υπολογιστή σας προχωρώντας έτσι ώστε να μην επαναληφθούν προβλήματα υπολογιστή στο μέλλον.

computer Optimization

Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε!

Παγώνει ο υπολογιστής σας, εμφανίζονται αναδυόμενα παράθυρα, σφάλματα, αργεί?
Διορθώστε το πρόβλημα του υπολογιστή σας από απόσταση, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για εσάς από απόσταση.
remove_virus

Απομακρυσμένη
αφαίρεση ιών

Οι ιοί υπολογιστών είναι μια πραγματικότητα για τους χρήστες, ακόμα κι αν έχετε αγοράσει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Επειδή οι ιοί και το κακόβουλο λογισμικό είναι πιο εξελιγμένα, μπορούν να παρακάμψουν πολλά προϊόντα προστασίας από ιούς σήμερα. Η υπηρεσία απομακρυσμένης αφαίρεσης ιών γίνεται εξ αποστάσεως από τους ειδικούς μας. Στη ΅WebsOrign δεν έχουμε λογισμικό για να σας πουλήσουμε, απλώς αφαιρούμε τους ιούς απο τον υπολογιστή σας από απόσταση.

Συνήθως υποστηριζόμενα
ζητήματα Υπολογιστή: